پرینت

11 دلیل برای مصرف ال کارنتین

آیا میدانید که حداقل 11 دلیل برای مصرف ال کارنتین وجود دارد. نتایج تحقیقات نشان می دهد که:
• ال کارنتین با انتقال تری گلیسرید ها به میتو کندریها باعث ازبین رفتن چربیها وتولید انرژی میشود.
• ال کارنتین اشتها و خستگی را کم کرده واز جمع شدن اسید لاکتیک در عضلات جلوگیری میکند.
• ال کارنتین در بلند مدت منجر به افزایش قدرت و حجم عضلات میگردد.
• ال کارنتین فرایند پوکی استخوان را به تاخیر می اندازد.
• ال کارنتین نیاز به مصرف داروهای قلبی را در افرادی که آنژین قلبی داشتند کاهش میدهد.
• کلیه ها بطور طبیعی کارنتین تولید میکنند در بیماران کلیوی برای جبران کمبود آن مصرف مکمل ال کارنتین توصیه میشود.
• ال کارنتین در مردان به سبب افزایش تعداد اسپرم و کیفیت اسپرم و کمک به باروری مردان توصیه میشود.
• ال کارنتین به مادران شیرده کمک میکند که سریع تر به وزن طبیعی برگردند.
• در بیماران دیابتی نوع دو ال کارنتین در جذب، ذخیره و اکسیداسیون گلوکز نقش کمک کننده ای بازی میکند.
• ال کارنتین با از بین بردن رادیکالهای آزاد ایمنی بدن را افزایش می دهد و از بروز سرما خوردگی فصلی جلوگیری میکند.
• ال کارنتین مغز را از آسیب های مرتبط به سن یا استرس محافظت کرده و مصرف آن در سالخوردگان به عملکرد مغز کمک میکند.



چگونه و به چه اندازه ال کارنتین باید مصرف کرد؟
مصرف روزانه 2 تا 4 گرم ال کارنتین به سلامتی عمومی شما مفید است و شما را در رسیدن به اهداف آمادگی جسمانی کمک میکند. مواد غذایی زیر منابع با ارزش کارنتین میباشند:
گوشت سرخ و محصولات لبنی منابع ارزنده برای تامین کارنتین هستند اما بااین حال شما میتوانید با مصرف مواد غذایی دیگری کارنتین قابل قبولی برای بدنتان فراهم آورید این مواد شامل مغز آجیل، کنگر فرنگی، مارچوبه رسمی، بروکلی، کلم پیچ، سیر، بامیه، جعفری، زردآلو، موز، گرده جمع آوری شده توسط زنبورعسل، مخمر آبجو، گندم سیاه، ذرت، جو دوسر، سبوس برنج، چاودار میباشند.